Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα ΝΕΑ “βγήκαν” στα τέσσερα και παίζουν τα ρέστα τους!

Τα ΝΕΑ “βγήκαν” στα τέσσερα και παίζουν τα ρέστα τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι πολύ εκνευρισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα. Ήταν που ήταν χολοσκασμένος με κάτι κωλόχαρτα που δεν μπορούσε να βρει. Όχι τίποτα σημαντικό, τις δηλώσεις πόθεν έσχες εννέα ετών μέσα στα οποία το 2005 επένδυσε περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει ο απόλυτος άρχοντας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Εκνευρίστηκε έτι περαιτέρω με κάτι 57 ψωροεκατομμύρια προσωπικά δάνεια, τα οποία σύμφωνα με την κρίση του εισαγγελέα δεν είχαν επαρκείς εγγυήσεις. Θα μου πείτε ποιος δεν είχε πρόσβαση σε 57 εκατομμύρια ευρώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δάνεια; Λογικά πράγματα.

Τη μία λοιπόν απειλεί τον πρωθυπουργό ότι θα φύγει νύχτα με αεροπλάνο, μέρες μετά την καταβολή 3,5 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Την άλλη, λίγες ώρες μετά την κακουργηματική δίωξή του, μέσω ανακοίνωσης του ΔΟΛ υπεραμύνεται της επίμαχης δανειοδότησης, κάνοντας λόγο για «σημεία των καιρών».

Διαγιγνώσκει «επιθετική πολιτική ρητορεία ορισμένων κατά των ΜΜΕ» μέσα στο «όζον πολιτικό περιβάλλον στο οποίο η χώρα κινείται».

Καταλήγει δε, ότι αυτό το πολιτικό περιβάλλον «είναι προσωρινό». Κοντολογίς στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση ότι «θα σας ρίξω». Μπράβο του και καλή επιτυχία να του ευχηθούμε.

Κάπου στο ενδιάμεσο απολαμβάνει ένα λουκούλειο γεύμα με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, δύο μέρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν το λέμε εμείς, τα Επίκαιρα το λένε, ότι η εντολή ήταν “βυθίσατε το Μαξίμου”.

Ο άνθρωπος είδε και απόειδε, πόσα χτυπήματα να δεχθεί. Έφτασε στο αμήν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο πρωθυπουργός σήκωσε το γάντι στη Βουλή και απάντησε στα περί… προσωρινών: «Αλίμονο! Δημοκρατία έχουμε και όλοι είμαστε προσωρινοί. Όλοι κρινόμαστε. Εμείς το ξέρουμε. Καιρός να το μάθετε και εσείς ότι τελείωσε αυτό που νομίζατε ότι θα είναι μόνιμο: Η ασυλία σας τελείωσε άπαξ και δια παντός» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και κάπως έτσι βγήκε το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων… Και εντάξει, να δεχθεί κανείς καλοπροαίρετα ότι μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό η κυβέρνηση υπό το βάρος γονάτισε στα τέσσερα. Ο Σταύρος; Καλά;

tessera

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr