Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός, αυτή, το επιδόρπιο της γάτας και τα μυστήρια του πόθεν έσχες

Αυτός, αυτή, το επιδόρπιο της γάτας και τα μυστήρια του πόθεν έσχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σταύρος Ψυχάρης υποστήριξε ανοιχτά στην γαλάζια μάχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Όταν όμως απέτυχε να περάσει στο δεύτερο γύρο, το τροπάρι άλλαξε υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι, πριν καλά καλά ο νέος πρόεδρος της ΝΔ επικρατήσει στις κάλπες, είχε επικρατήσει στην καρδιά του Σταύρου. Με όλες του τις δυνάμεις το Άγιο Συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου φυσούσε αέρα στα πανιά της υποψηφιότητας Μητσοτάκη. Και να σου οι ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, και δώστου τα άρθρα για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων και πάρε και τι καλά που τα έκανε ο “έχων ένσημα” Κυριάκος.

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να συντριβούν στην κυνική πραγματικότητα ακόμη και τα προσχήματα. Λίγες ημέρες μετά τη μετωπική Μητσοτάκη με την κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε το κατώφλι της Μιχαλακοπούλου για να γευματίσει με τον κυρ Σταύρο.

Εν τω μεταξύ ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ έχοντας πληρώσει ήδη κάτι ψωροεκατομμύρια για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο, παραδέχεται στη Βουλή ότι “έχει χάσει” τα πόθεν έσχες των ετών μεταξύ των οποίων συμπτωματικά βρίσκεται και αυτό που εξαγόρασε το 25% του ΔΟΛ (το 2005).

ΑΑΑΑ κοντέψαμε να ξεχάσουμε ότι στον εκδότη έχει πλέον ασκηθεί ποινική δίωξη για προσωπικά του δάνεια ύψους 57 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα, δρομολογείται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, των οποίων τα κριτήρια φαίνεται πως το Μεγάλο κανάλι δεν είναι σε θέση να καλύψει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γεύμα των δύο δεν υπήρχε επιδόρπιο. Το έψαχναν πανικόβλητοι οι συνδαιτημόνες Πρετεντέρης και Καρακούσης, αλλά τελικά το είχε πάρει η… γάτα.

Ε, κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις που όχι μόνο το επέστρεψε, αλλα το έκανε και πρωτοσέλιδο στο Βήμα. Και πότε επέλεξε η ρουφιάνα να φέρει το επιδόρπιο ε; Όταν όλοι ασχολούνται με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων και εκδοτών και ενώ έχει ήδη προαναγγελθεί και δεύτερο κύκλωμα με νέες αποκαλύψεις…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Εμπαιγμός από Ερντογάν ενόψει συνάντησης με Μητσοτάκη: Με λίγη … θυσία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr