Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναλλαγές εκατομμυρίων του Ψυχάρη στο φως της δημοσιότητας

Συναλλαγές εκατομμυρίων του Ψυχάρη στο φως της δημοσιότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποσό τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ φαίνεται να μην δικαιολογείται στα φορολογικά του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος δεν είχε υποβάλει «πόθεν έσχες» από το 2000 ως το 2008, όταν είχε δανειοδοτηθεί με 50 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, υπάρχουν «σκοτεινά σημεία» σε συναλλαγές εκατοντάδων εκατομμυρίων, που αναμενόταν σήμερα να έρθουν στο φως στη Βουλή.

Στον φάκελο της υπόθεσης που εξετάζει η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή από τις αρχές του μήνα, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών στο σχετικό ρεποτράζ της, δεν υπάρχουν επίσης οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του «ισχυρού άνδρα» του ΔΟΛ για την πενταετία 2002-2006.

Οι εμπειρογνώμονες σημειώνουν στη σχετική έκθεση ότι υπάρχουν πολλά «σκοτεινά σημεία» αναφορικά με τραπεζικές συναλλαγές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Στην κυβέρνηση δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι αυτά τα «σκοτεινά σημεία» είναι η αιτία που τα ΜΜΕ του ΔΟΛ έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την επίθεση εναντίον της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άννα Στρατινάκη: Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια από το 2021 έως το 2024 – Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου

Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου

Γιώργος Κακούσης: Δηλώνει αθώος ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Παναγόπουλου – Παραιτείται από τη δημοσιογραφία

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Τούρκος βουλευτής Ναμίκ Ταν: Ο Ερντογάν υποτάχθηκε στον Τραμπ – Τα κατεχόμενα (Κύπρος) «παράδεισος» μαύρου χρήματος, όπλων, πορνείας και ναρκωτικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr