ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΡΤ, Νέα Δημοκρατία, ΝΕΡΙΤ, Νίκος Παππάς, Προσλήψεις, Σίμος Κεδίκογλου, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα στην τροπολογία που κατατέθηκε, και η ΕΡΤ δεν πρόκειται να γίνει η πίσω πόρτα για προσλήψεις στο Δημόσιο. Έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει προσωπικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί αλλού, σε άλλες υπηρεσίες πιο ευαίσθητες για τις ανάγκες των πολιτών», υπογράμμισε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με αφορμή την τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα μετακίνησης προσωπικού της ΕΡΤ σε άλλες υπηρεσίες.
«Κάθε ευρώ που θα δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος για την ΕΡΤ του αντιγυρίζει με τη μορφή υπηρεσιών», υπογράμμισε ο Ν. Παππάς, διαβεβαιώνοντας ότι «σεβόμαστε τα χρήματα του ελληνικού λαού».
Ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου ρώτησε ποιο είναι το κόστος λεικτουργίας της ΕΡΤ, πόσοι έχουν προσληφθεί και τι γίνεται με την καταβολή αποζημιώσεων.
Στην προ έτους συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, του απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, είχαν κατατεθεί τα στοιχεία από τα οποία αποδεικνυόταν ότι η ΝΕΡΙΤ (των 700 εργαζόμενων) είχε το ίδιο μισθολογικό κόστος με την ΕΡΤ (με τους 2.000 εργαζόμενους). «Η δική μας η κυβέρνηση δεν προβαίνει σε ενέργειες βίου κλεισίματος, αλλά επιδιώκει τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού», επεσήμανε ο Ν. Παππάς και πρόσθεσε ότι οι αποζημιώσεις έχουν δοθεί και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συμψηφισμού.























































