Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέχρι και ο Χατζής “καρφώνει” την υποκρισία Τρέμη και Πρετεντέρη

Μέχρι και ο Χατζής “καρφώνει” την υποκρισία Τρέμη και Πρετεντέρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναπάντεχη άνευ προηγουμένου επίθεση στους δημοσιογράφους του MEGA, Όλγα Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος συνδαιτημόνας τους, Τάκης Χατζής. Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση δεδομένου των καλών σχέσεων που διατηρούσε, τουλάχιστον μέχρι πρότινος ο δημοσιογράφος με το σύστημα του MEGA.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, για να είμαστε ειλικρινείς ότι ο ίδιος αλλά ο “θείος” στο σάιτ του, newpost.gr, στηλίτευσε τη στάση που τήρησαν οι δύο δημοσιογράφοι στην εκπομπή Ανατροπή για τα… περί ελευθερίας του Τύπου, όπου οι παριστάμενοι στο πάνελ δημοσιογράφοι σήκωσαν παντιέρα ρόσα κατά της κυβέρνησης, εγκαλώντας την για προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης.

Η σουρεαλιστική προσέγγιση των δημοσιογράφων έγινε λίγες ημέρες πριν την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών και την εξυγίανση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Γράφει λοιπόν σε ένα ομολογουμένως απολαυστικό και αρκετά εύστοχο σε πολλά σημεία, άρθρο ο … “Θείος”, για την προχθεσινή Ανατροπή:

Μια παρατήρηση από την εκπομπή του κ. Γιάννη Πρετεντέρη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, μεταξύ των άλλων χθες στην εκπομπή του, διατύπωσε την άποψη ότι «είναι η πρώτη φορά που εισάγεται η έννοια των τριγωνικών σχέσεων για τα Μέσα Ενημέρωσης και αυτό το κάνει η παρούσα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»,

Πετάχτηκε και διέκοψε η βετεράνος δημοσιογράφος, Όλγα Τρέμη, για να παρατηρήσει με ειρωνεία και χαμογελάκι ολίγον τι περιπαιχτικό, ότι «αυτό το ακούσαμε και το 2008 όταν ο Καραμανλής μίλησε για τους νταβατζήδες».

Δεν ξέρω τι ακριβώς ενόχλησε την κυρία Τρέμη η παρατήρηση του Καραμανλή. Μπορεί να ενοχλήθηκε που αυτό το είπε ο πρώην Πρωθυπουργός σε κάποια ταβέρνα- σουβλατζίδικο. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρει ότι υπάρχουν «νταβατζήδες». Το ξέρει. Μήπως δεν ξέρει για ποιους μιλούσε ο κ. Καραμανλής και όλη η κοινωνία; Τους ξέρει πολύ καλά.

Πάντως όταν θέλουμε να μιλήσουμε για ελευθερία του Τύπου σίγουρα το MEGA δεν είναι και ο καταλληλότερος χώρος να το κάνουμε.

Φυσικά το MEGA έχει το δικαίωμα να οργανώσει κάθε είδους εκπομπή για τα θέματα του Τύπου ή για τα καυτά θέματα της ορνιθολογικής εταιρείας, αλλά δεν θα πρέπει να έχουν οι συντελεστές αυτών των εκπομπών την απαίτηση να τους πιστέψουμε κιόλας.

Θα μαζέψω μια σειρά από video για να τους θυμίσω πως έχουν συμπεριφερθεί κατά καιρούς. Σήκωσαν τη μύτη ψηλά. Νόμισαν -και ενδεχομένως να το πιστεύουν ακόμα- ότι είναι οι σπουδαίοι, οι μοναδικοί. Πίστεψαν ότι αυτοί είναι η ελίτ της δημοσιογραφίας και όλοι οι άλλοι ανήκουν στη πλέμπα. Αυτό τους έφαγε…

Με εκτίμηση

Ο Θείος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Le Soir: «Russiagate» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δύο μήνες πριν τις ευρωεκλογές

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «έδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Πολάκης για Πρετεντέρη: «Είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr