Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιντερπόλ, Κύπρος, Λεωνίδας Μπόμπολας,

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κατά του Λεωνίδα Μπόμπολα αναμένεται να εκδώσει εντός της ημέρας η Κυπριακή Αστυνομία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Καθημερινή της Κύπρου», σχετικά με τα σκάνδαλα που αφορούν τις υποθέσεις ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ-Κόσιης.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι κυπριακές αρχές διαθέτουν πλέον νέα στοιχεία κατά του ιδιοκτήτη της Helector, γεγονός που σημαίνει την ακύρωση του πρώτου ευρωπαϊκού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του, προκειμένου να προστεθούν τα νέα στοιχεία (τα οποία εμπλέκουν τον κ. Μπόμπολα ως το άτομο που ενέκρινε την παραχώρηση των μιζών για να προχωρούν τα συμβόλαια της Helector…)
που προέκυψαν στο νέο ένταλμα.

Το παραπάνω ένταλμα θα σταλεί σήμερα στις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες στις 6 Μάιου θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί ο κ. Μπόμπολας στην Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εγκαινίασε την Κυπριακή Πρεσβεία στο Μπαχρέιν – Η Κύπρος το τέταρτο κράτος-μέλος της ΕΕ με διπλωματική αποστολή στο αραβικό βασίλειο

Τραγωδία στην Κύπρο: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι από γρίπη Α

Στρατηγική αναβάθμιση σχέσεων Κύπρου-Μπαχρέιν: Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr