Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς μηνύει τον Χίο που “αναπαράγει τις αθλιότητες των Τσάμηδων”

Ο Κοτζιάς μηνύει τον Χίο που “αναπαράγει τις αθλιότητες των Τσάμηδων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Νίκος Κοτζιάς, Στέφανος Χίος,

Νομικά θα κινηθεί ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό» ασκώντας όπως λέει η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ «όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά».

«Μετά από σειρά άθλιων αποτυχημένων προσπαθειών που στοχεύουν να πλήξουν το πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αποκαλύφθηκε, σήμερα, ποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος της χώρας αναπαράγοντας τις αθλιότητες των Τσάμηδων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, το «προσβλητικό και ψευδές σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» επιχειρεί με χοντροειδέστατο τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών που αποκάλυψε και εξέθεσε δημόσια τη συνεργασία των Τσάμηδων με τους ναζιστές και φασίστες κατακτητές. Το άθλιο δημοσίευμα προσβάλει κατάφωρα και σπιλώνει τη μνήμη του παππού του κ. Νίκου Κοτζιά, Ανδρόνικου Κοτζιά, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με το Μεταξικό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Κοτζιά».

Είναι αυτονόητο, συνεχίζει το ΥΠΕΞ, ότι θα ακολουθήσουν όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της «χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά».

Η εφημερίδα κυκλοφορεί με το χυδαίο πρωτοσέλιδο «Κοτζιάς, Χίτλερ, Γκαίμπελς».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr