ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αλαφούζος, Δάνεια, Εξεταστική Επιτροπή, Έψιλον TV, Μαύρο Χρήμα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ΣΚΑΪ, Φίλιππος Βρυώνης,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ προχώρησε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος αναφέροντας ότι το «Ε TV» λειτουργεί με «μαύρα» χρήματα… Επαναλαμβάνοντας, δεδομένου ότι είναι ήδη γνωστό, ότι ο φερόμενος ιδιοκτήτης του σταθμού Φίλιππος Βρυώνης διαθέτει αλβανικό ΑΦΜ, διότι έχει τεράστιες οφειλές στο ελληνικό δημόσιο!
Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ είναι εξαιρετικά σοβαρή και η Δικαιοσύνη οφείλει να τη διερευνήσει, αφού η κατάθεσή του στην Επιτροπή της Βουλής ήταν ένορκη!
Είναι γεγονός ότι πρώτη φορά ακούγεται τόσο επίσημα και μάλιστα μέσα στο Κοινοβούλιο όλα όσα ψιθυρίζονται μήνες τώρα για το τι συμβαίνει στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»… Ένα σταθμό ανάμεσα στους 7 υποψήφιους για την αδειοδότηση!
Είναι προφανές λοιπόν ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί ταχύτατα αφού η καταγγελία – εκτός όλων των άλλων, αφορά σε μια εταιρία που θα λάβει μέρος στη δημοπρασία του Αυγούστου… Της οποίας ο ιδιοκτήτης πριν λίγους μήνες σε μια επίδειξη ξιπασιάς είχε δηλώσει ότι το τίμημα των 3.000.000 ευρώ της εκκίνησης της δημοπρασίας είναι χαμηλό και ότι ο ίδιος προτίθεται να προσφέρει 35.000.000 για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας!
Πηγή: enimerosi24.gr























































