Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην τελική ευθεία το θρίλερ για τις τηλεοπτικές άδειες – Όλες οι εξελίξεις

Στην τελική ευθεία το θρίλερ για τις τηλεοπτικές άδειες – Όλες οι εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία δημοπράτησης για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ έχουν συμπληρωθεί ήδη περισσότερες από 36 ώρες που οι υποψήφιοι καναλάρχες είναι “κλειδαμπαρωμένοι” στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του κτηρίου της Καλλιθέας.

Η διαδικασία όπως όλα δείχνουν θα είναι μαραθώνια με τις τελικές ανακοινώσεις κατά πάσα πιθανότητα να παραπέμπονται για την Πέμπτη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα εκδοθεί κυβερνητική ανακοίνωση, στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος και για τις τέσσερις άδειες συνολικά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι κυβερνητικές πηγές μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναγκάστηκαν να διαψεύσουν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν και να επισημάνουν πως ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Οπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, οι τέσσερις νέοι καναλάρχες θα γίνουν γνωστοί ταυτόχρονα, με μια κυβερνητική ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Γι’ αυτό άλλωστε και κανείς από τους υποψηφίους δεν θα αποχωρήσει νωρίτερα -ακόμη κι αν έχει εξασφαλίσει την άδεια- ώστε να μην παραβιαστεί η μυστικότητα.

Τέσσερις υποψήφιοι εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους (Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία).

Τον Alpha εκπροσωπεί ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, το Star Channel, ο Κάρολος Αλκαλάι, την κυπριακή εταιρεία συμφερόντων Βαρδινογιάννη ο Πάνος Κυριακόπουλος και τον ΣΚΑΪ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Σημειώνεται πως από το πρωί της Τετάρτης έπεσαν «βροχή» οι φάκελοι με τα ασφαλιστικά μέτρα έξω από το κτίριο της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Συνολικά από το πρωί έχουν θυροκολληθεί πέντε φάκελοι από STAR, ALPHA, ANT1, MEGA και ΣΚΑΪ, με τη σειρά που έγινε η διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλαφούζος: «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή, ομάδες από διαφορετικούς θεούς»

Επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση: Άχρηστο το υπ. Αθλητισμού – Βλακώδη τα μέτρα της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «έδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Ιβάν Σαββίδης: Γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Παναθηναϊκός-Επίθεση Αλαφούζου στην κυβέρνηση: Δεν έχει αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr