Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποφάσισαν Κοντομηνάς και Καλογρίτσας για τον Alpha

Τι αποφάσισαν Κοντομηνάς και Καλογρίτσας για τον Alpha
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε και το δεύτερο τετ α τετ των Γιάννη Καλογρίτσα και Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha στον απόηχο της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις για το μάνατζμεντ καθώς και για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στο νέο σχήμα που θα προκύψει στο τιμόνι του καναλιού της Κάτζας.

Από την πλευρά του ο προσωρινός υπερθεματιστής Καλοργίτσας γνωρίζει ότι “χτυπάει” ένα “καθαρό” μαγαζί που βρίσκεται πρώτο στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει οριστικές συμφωνίες μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, καθώς οι παρασκηνιακές ζυμώσεις για την επόμενη μέρα του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου οργιάζουν.

Ενδεικτικό είναι ότι πληροφορίες θέλουν τον Καλογρίτσα να έχει ανοιχτή επικοινωνία και με το περιβάλλον Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ιρακινό Κουρδιστάν ανέστειλε τη λειτουργία του «Al Jazeera»

Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια

Μπακογιάννης κατά ΣΚΑΪ: «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση» – Η ανακοίνωση που αναδημοσίευσε

Το Ισραήλ «χάκαρε» τη ζωντανή ροή της ιρανικής τηλεόρασης: Απευθείας διάγγελμα Νετανιάχου προς τους Ιρανούς πολίτες

Το Ισραήλ έπληξε το αρχηγείο της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν στην Τεχεράνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr