ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η Τσαπανίδου ισχυρίζεται ότι ο Σαμαράς “γύρισε” τα Ζάππεια… Άραγε γνωρίζει τι έλεγαν; Προφανώς όχι” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter αφήνοντας σαφέστατες αιχμές ότι η δημοσιογράφος του Star είναι αδιάβαστη ως προς το θέμα των δηλώσεων του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.
Και για να το αποδείξει έγραψε άλλα 2 tweet:
1.”Mιλούσε για τους λάθος πολλαπλασιαστές του Μνημονίου, που θα έφερναν μεγαλύτερη ύφεση και δικαιώθηκε από το ΔΝΤ 2 χρόνια μετά”
2. “Έλεγε επίσης ότι θα μηδενίσει το έλλειμμα σε 2 χρόνια, τότε τον έλεγαν “Χάρυ Πόττερ”, όμως το έκανε νωρίτερα σε 18 μήνες”
Στο τέλος κάλεσε την Πόπη Τσαπανίδου “Αν θέλει σοβαρά να παρουσιάσει τη θέση της καλό είναι να την τεκμηριώνει, ή έστω να φιλοξενεί και τον αντίλογο”.























































