ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλευτές Επικρατείας, Όθωνας Ηλιόπουλος, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή του από βουλευτής αναμένεται να υποβάλλει, ακόμα και εντός της ημέρας, ο Όθων Ηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, μετά τη συνέντευξή του στο Attica, στην οποία ανέφερε πως θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο έθεσε δίλημμα στον κ. Ηλιόπουλο και ο ίδιος επέλεξε, ακριβώς επειδή είναι το Χάρβαρντ, να παραμείνει εκεί.
Αυτό το γνωρίζει εδώ και καιρό η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε συζητηθεί η παραίτησή του να γίνει γνωστή στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος.
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει, λοιπόν, την έδρα του και θα τον αντικαταστήσει η πρώτη επιλαχούσα που δεν είναι άλλη από την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου.
Αυτά που είχαν ακουστεί και γραφτεί ότι επειδή ο Όθων Ηλιόπουλος καταλαμβάνει τη μία έδρα των αποδήμων, η παραίτηση ανοίγει τον δρόμο για να ορκιστεί βουλευτής ο Στεφάνος Κασσελάκης δεν ισχύουν.
Επίσης σχεδόν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραιτηθούν κατά σειρά οι πέντε βουλευτές (Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Αθανάσιος Τσακρής και Ζωρζέττα Λάλη) που βρίσκονταν σε πιο πάνω θέσεις απ’ αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έτσι ώστε να τον δούμε να καταλαμβάνει βουλευτική έδρα.
Άλλωστε, το απέκλεισε και ο ίδιος στη χθεσινή του συνέντευξη στο Mega.
























































