Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σουλτογιάννης λέει ψέμματα ότι δεν φορούσε περούκα – Δείτε σε φωτογραφία την περούκα!

Ο Σουλτογιάννης λέει ψέμματα ότι δεν φορούσε περούκα – Δείτε σε φωτογραφία την περούκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε διάψευση των πληροφοριών που αποκάλυψε το TRIBUNE επιχειρεί να προχωρήσει μέσω Facebook ο δημοσιογράφος του STAR, Δημήτρης Σουλτογιάννης, με μοναδικό πρόβλημα ότι “συλλαμβάνεται” για δεύτερη φορά σε λίγες ώρες, αυτή τη φορά απλά ψευδόμενος.

Με ανάρτησή του ο ανταποκριτής του STAR και κάνει λόγο για “αστεία δημοσιεύματα” και αρνείται ότι ήταν μεταμφιεσμένος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ”.

Μοναδικό πρόβλημα είναι ότι τα ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του το TRIBUNE δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και καταρρίπτουν με κρότο τους ισχυρισμούς Σουλτογιάννη.

Και τούτο, διότι όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί στο πάτωμα μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα των δύο δημοσιογράφων βρίσκονται και δύο περούκες.

Εκτός εάν εννοεί ο κ. Σουλτογιάννης ότι τις “φύτεψαν” οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αστεία πράγματα…

peroukes

Κατά τα λοιπά, ο ανταποκριτής του STAR αφήνει να εννοηθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας ενοχλημένος από τη δημοσιογραφική παρουσία τους κινητοποίησε τις αμερικανικές Αρχές…

Στη φωτογραφία που ακολουθεί ο ανταποκριτής του STAR ποζάρει με την περούκα του, στο πάτωμα.

arrest1

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Σουλτογιάννη

«Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλα και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον.

Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την κατά δύο ημέρες νωρίτερη άφιξη του Υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά.

Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο θάνο Δημάδη από τον Αλφα στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη.

Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Εκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων.

Φυσικά δεν υπήρξε καμμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν.

Δεν θα μπώ στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας.

Αν ένα καπέλο Τζόκει και γυαλιά ηλίου θεωρούντε μεταμφίέση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!!…”. Είναι λυπηρό που βρέθηκαν συνάδελφοι να στείλουν τέτοια είδηση στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δήθεν σύλληψη μου και όχι στο γεγονός ότι ο κ. Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με…᾽λευκή ατζέντα᾽…προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!»

soultogianni

Τι γύρευαν όμως οι δύο δαιμόνιοι “ρεπόρτερ” στο ξενοδοχείο με περούκες, γυαλιά και καπέλα; Διαβάστε εδώ: Γιατί πήγαν να τη «στήσουν» στον Παππά

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr