ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφορία, Ιωάννης Καλογρίτσας, Μαύρο Χρήμα, ΣΔΟΕ, Φοροδιαφυγή, Χρήστος Καλογρίτσας,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεγχόμενοι για υποθέσεις φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα φέρεται να είναι όπως μεταδίδει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χρήστος Καλογρίτσας και ο γιος του Ιωάννης Βλαδίμηρος, έπειτα από ελέγχους των οικονομικών εισαγγελέων στο πλαίσιο των ερευνών για τις λίστες φοροδιαφυγής που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015.
Ο επιχειρηματίας Ιωάννης -Βλαδίμηρος Καλογρίτσας πρόσφατα κατέβαλε στις φορολογικές αρχές ποσό 4 εκατομμυρίων καθώς είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν επίσης αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλώσεων.
Σημειώνεται ότι η πληρωμή του καταλογιζόμενου φόρου οδηγεί σε απαλλαγή από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ ο υπόχρεος μπορεί μετά την καταβολή του ποσού να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις υποθέσεις που εξετάζονται από τις δικαστικές Αρχές αφορά τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα, για ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ και εκκρεμεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για παραπομπή σε δίκη.
Η δικογραφία αφορά φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς φαίνεται να προέκυψαν από ελέγχους των οικονομικών στοιχείων του επιχειρηματία αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και φορολογικών δηλώσεων για ποσά περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο κ.Καλογρίτσας έχει κατακυρώσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής εμβέλειας στον πρόσφατο διαγωνισμό ενώ όπως έχει τονίσει ο πρωθυπουργός όσοι διαπιστωθεί ότι δεν πληρούν τα κριτήρια θα εκπέσουν.























































