Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέτσος: Υπερασπιστής συμφερόντων καναλαρχών η ΝΔ δεν θέλει συγκρότηση του ΕΣΡ

Κρέτσος: Υπερασπιστής συμφερόντων καναλαρχών η ΝΔ  δεν θέλει συγκρότηση του ΕΣΡ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ευθείες βολές στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος κατηγορώντας την ότι δρα αυτόκλητα ως υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών.

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Κρέτσος:

“Η διαδικασία ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου είναι συνταγματική υποχρέωση, από κει και πέρα καταλαβαίνει ο λαός ποιος θέλει να αλλάξει τα πράγματα και να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ποιος αυτόκλητα γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών.

Δεν υπάρχει υπαναχώρηση είναι πάγια θέση μας να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να γίνει αντικείμενο διαλόγου, το λέμε πάνω ένα χρόνο. Υπήρχε μια πρόταση από τον κ. Βούτση προτού προχωρήσουμε σε νομοθετική ρύθμιση για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να συγκροτηθεί το ΕΣΡ.

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί το ΕΣΡ αποτελεί παθογένεια του πολιτικού συστήματος. Από θεσμικής πλευράς πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, εμείς κρίνουμε ότι ο νόμος είναι συνταγματικός και πως η διαδικασία αδειοδότησης είναι συνταγματική υποχρέωση, από κει και πέρα καταλαβαίνει ο λαός ποιος θέλει να αλλάξει τα πράγματα και να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ποιος αυτόκλητα γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr