Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τράγκας: Μου ασκούν δίωξη για να σταματήσω να μιλάω

Τράγκας: Μου ασκούν δίωξη για να σταματήσω να μιλάω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Τράγκας, Εφορία, Πόθεν Έσχες,

“Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι με το Α ή Β τρόπο θέλουν να σταματήσω τη δημοσιογραφική μου δραστηριότητα και κυρίως την πρωινή μου εκπομπή στο ραδιόφωνο” δηλώνει ο Γιώργος Τράγκας για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ η δίωξη ασκήθηκε μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, σύμφωνα με την οποία προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες.

Στην δήλωσή του ο Γιώργος Τράγκας αφού εξηγεί το χρονικό της φορολογικής έρευνας που του έγινε αναφέρει ότι του επεβλήθη φόρος άτυπης δωρεάς – προσαύξηση της περιουσίας – ο οποίος και καταβάλλεται.

Όλη η δήλωση του Γιώργου Τράγκα όπως δημοσιεύεται στο Crashonline:

«Κάτι έπρεπε να πουν για εμένα. Αυτή η υπόθεση, όπως τουλάχιστον γνωρίζω, είναι από το Φεβρουάριο του 2012 και κινήθηκε, όπως μου είπε υπουργός προσκείμενος στο περιβάλλον Παπανδρέου, από τον ίδιο τον ΓΑΠ γιατί τον έλεγα «Τσολάκογλου» στο ραδιόφωνο.

Αφορά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανακριβείς δηλώσεις το 2007 και το 2008 και ζητείται από τη σύζυγό μου να αποδείξει ότι είχε λεφτά να αγοράσει το σπίτι μας που βάσει του νόμου Παπακωνσταντίνου μεταβιβάστηκε σε αυτή το 2010.

Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος που έγινε σε βάθος δεκαετίας, διαπίστωσε ότι η σύζυγός μου είχε τα δικά μου λεφτά για να αγοράσει το σπίτι μας στο οποίο διαμένω την τελευταία 25ετία.

Επίσης ο έλεγχος διαπίστωσε ότι ο Τράγκας από τα πολλαπλά συμβόλαιά του και τις επιχειρήσεις του επί δεκαετίες έχει χρήματα και πόθεν έσχες επαρκές και αναγνωρίσιμο και μόνο στο βάθος μιας δεκαετίας πίσω. Οι εφοριακοί δεν πήγαν πιο πίσω…

Στη σύζυγό μου επεβλήθη ο φόρος της άτυπης δωρεάς – προσαύξηση της περιουσίας – ο οποίος και καταβάλλεται.

Αυτά προς το παρόν.

Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι με το Α ή Β τρόπο θέλουν να σταματήσω τη δημοσιογραφική μου δραστηριότητα και κυρίως την πρωινή μου εκπομπή στο ραδιόφωνο…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πούτιν λέει ότι έβγαλε 753.000 δολάρια την περίοδο 2018-2024

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ καταθέσεις και 39 ακίνητα!

Χρέη στο Δημόσιο: Μέχρι τη Δευτέρα η τελευταία ευκαιρία επανένταξης στις 120 δόσεις

Μετεκλογικό σοκ: Αυξάνεται η φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών

Φορολογικές δηλώσεις: Παράταση υποβολής μέχρι τις 31 Ιουλίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr