ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πληρώνει κλήση αξίας 1000 ευρών επειδή μιλούσε στο κινητό και δεν φορούσε ζώνη.
Φανερά εκνευρισμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε:
“Γράφονται και ακούγονται πολλά για δήθεν «περιπέτεια» μου με την Τροχαία , τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα και δεν έχουν επίσης διασταυρωθεί με εμένα.
Είμαι σίγουρη δε, ότι ούτε με την Τροχαία Ελληνικού έχει διασταυρωθεί το ρεπορτάζ που με αφορά .
Η μόνη αλήθεια είναι ότι, κακώς, έτρεχα με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο ( 70χλμ/ώρα και έτρεχα με 100χλμ/ώρα) και για αυτόν το λόγο η τροχαία μου έδωσε κλήση 400€.
Αυτό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, 5μ.μ. περίπου, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, μάρκας Mini Cooper, και όχι κάποια «λιμουζίνα» όπως γράφτηκε, το οποίο ήταν πλήρως ασφαλισμένο.
Αυτές τις μικρές αλήθειες μπορούσε εύκολα η Εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο να τις εξακριβώσει, τόσο με εμένα όσο και με την Τροχαία.”.























































