Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και επίσημα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Και επίσημα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κύριος του ΔΟΛ καθίσταται με απόφαση του Πρωτοδικείου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ως υπερθεματιστής που πλειοδότησε κατά τη διαδικασία μεταβίβασης της επιχείρησης.

Με την απόφαση της η πρόεδρος πρωτοδικών Έλενα Πεδιαδίτη επικυρώνει την μεταβίβαση του Οργανισμού στον κ. Μαρινάκη και κάνει δεκτή την παρέμβαση εργαζομένων του συγκροτήματος που είχαν ζητήσει την αναγνώριση της διαδικασίας εκπλειστηρίασης.

Παράλληλα η πρόεδρος απορρίπτει την παρέμβαση που είχε ασκήσει η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, η οποία είχε αντιταχθεί στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης αμφισβητώντας την διαδικασία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης της αίτησης επικύρωσης στο τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας του Πρωτοδικείου, στις αρχές Ιουλίου, είχαν ασκήσει παρεμβάσεις και οι συνδικαλιστικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΤΙΤΑ, ζητώντας όπως και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού την αναγνώριση της διαδικασίας και τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον κ. Μαρινάκη, τονίζοντας πως αν δεν αναγνωριστεί ως υπερθεματιστής η εταιρεία θα οδηγηθεί σε πτώχευση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη – Πέθανε η μητέρα του

Αγοράζει την «La Repubblica» ο όμιλος ΑΝΤ1; – Το τίμημα των 140 εκατ. ευρώ – Οι πολιτικές αντιδράσεις

Τουρκικά ΜΜΕ για ακύρωση συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη: Η Ελλάδα δεν είναι προτεραιότητα

Πυρά Μαρινάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά

BBC: «Η αλήθεια για την ανθρωπιστική βοήθεια δεν έχει σημασία, μόνο η ενοχή του Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr