Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέτσος: Να πάρει θέση η «φωνή του καναλάρχη», η ΝΔ

Κρέτσος: Να πάρει θέση η «φωνή του καναλάρχη», η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να πάρει τη θέση σχετικά με τις νέες προσφυγές των «καναλαρχών» (ΕΙΤΗΣΕΕ, ΣΚΑΪ, Star Channel) κατά των αποφάσεων του ΕΣΡ, κάλεσε τη ΝΔ ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τη «φωνή των καναλαρχών».

«Μιλάμε για μία πάγια συμπεριφορά 30 χρόνων, οι καναλάρχες θέλουν να απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν ένα δημόσιο αγαθό όπως το φάσμα των ραδιοσυχνοτήτων», είπε ο κ. Κρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε «Στο Κόκκινο», αναφερόμενος στη νέα προσφυγή στο ΣτΕ για να μην καθοριστεί αριθμός δημοπρατούμενων αδειών και αρχικό τίμημα στη διαδικασία της δημοπράτησης.

Το θέμα ωστόσο είναι «τι κάνουν οι δημόσιοι λειτουργοί, πώς αντιλαμβάνονται ένα σπάνιο δημόσιο πόρο. Εκεί η πολιτική ευθύνη βαραίνει όλους όσους διακυβέρνησαν ως το 2015, έχουν αφήσει βαθύ στίγμα, ένα ισχυρό αποτύπωμα… το θέμα της διαπλοκής, το θέμα του να δίνουμε σε κάποιους ισχυρούς τη δυνατότητα να ελέγχουν όλη την σφαίρα των media και της πληροφορίας», υπογράμμισε.

Από το περασμένο Φθινόπωρο, «μέσα σε λίγες ημέρες από τη διαρροή της αρνητικής απόφασης του ΣτΕ όσον αφορά τον περυσινό διαγωνισμό, η κυβέρνηση λειτούργησε με σθένος και υπευθυνότητα, για να υπάρξει συμμόρφωση… τροποποιήσαμε τον νόμο, καταργήσαμε το άρθρο 2α… δεν μπορώ να κατανοήσω σε τι διαφωνούν όλοι όσοι πέρυσι κατέθεταν κατά δεκάδες τα ασφαλιστικά μέτρα και τις αιτήσεις ακύρωσης, ουσιαστικά εξυμνώντας το ρόλο του ΕΣΡ. Τότε αγαπούσαν πάρα πολύ τις Ανεξάρτητες Αρχές, σήμερα διαφωνούν μαζί τους ακόμη και όταν βγάζουν μία ομόφωνη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κρέτσος.

Όπως υπογράμμισε, «το μεγάλο θέμα σήμερα δεν είναι η στάση των καναλαρχών… το θέμα είναι να πάρει θέση η φωνή του καναλάρχη… η Νέα Δημοκρατία, να μας απαντήσει εάν υποστηρίζει αυτές τις προσφυγές των καναλαρχών εναντίον των αποφάσεων του ΕΣΡ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr