ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις υπογραφές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε την συμφωνία με το Mega και η Eurobank.
Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι και η υπογραφή από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας. Μετά τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος να υπαχθεί η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα.
Στις 28 Νοεμβρίου συνδικαλιστές – εργαζόμενοι του Mega ενημερώθηκαν σε συνάντηση με τον εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού Γιάνη Βαρδινογιάννη, ότι έχει επιτευχθεί μια πρώτη προφορική συμφωνία, η οποία όμως πρέπει να “τρέξει” γρήγορα προκειμένου να προλάβει το Mega να συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι πιστώτριες τράπεζες απέστειλαν προς τους μετόχους της εταιρείας τα σχόλια και τις προτάσεις τους επί του επιχειρησιακού σχεδίου που παρέλαβαν.























































