ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις υπογραφές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε την συμφωνία με το Mega και η Eurobank.
Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι και η υπογραφή από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας. Μετά τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος να υπαχθεί η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα.
Στις 28 Νοεμβρίου συνδικαλιστές – εργαζόμενοι του Mega ενημερώθηκαν σε συνάντηση με τον εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού Γιάνη Βαρδινογιάννη, ότι έχει επιτευχθεί μια πρώτη προφορική συμφωνία, η οποία όμως πρέπει να “τρέξει” γρήγορα προκειμένου να προλάβει το Mega να συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι πιστώτριες τράπεζες απέστειλαν προς τους μετόχους της εταιρείας τα σχόλια και τις προτάσεις τους επί του επιχειρησιακού σχεδίου που παρέλαβαν.























































