ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Νίκος Κοτζιάς, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Τηλεόραση, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρόσωπο των ημερών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» της ΕΡΤ1 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα στις 12.00 τα μεσάνυχτα.
Τα ελληνοτουρκικά, η αποτίμηση της επίσκεψης Ερντογάν, οι επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η επεισοδιακή συζήτηση στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, το προσφυγικό και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής αλλά και το σκοπιανό και οι εξελίξεις στον γεωπολιτικό περίγυρο της χώρας μας θα είναι τα θέματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει ο Νίκος Κοτζιάς.
Προσκεκλημένοι για να απευθύνουν ερωτήσεις στον υπουργό Εξωτερικών θα είναι και οι γνωστοί δημοσιογράφοι Νίκος Μελέτης (ΕΡΤ), Βασίλης Σκουρής (Real News) και Μανόλης Κοτάκης (Εστία, Δημοκρατία, ραδιόφωνο 24/7).
Απόψε στις 12 στην ΕΡΤ1 ο @NikosKotzias απαντά για όλα τα θέματα της εξωτερικής (και όχι μόνο) πολιτικής. Μαζί μου οι συνάδελφοι Ν. Μελέτης, Βασ. Σκουρής και Μαν. Κοττάκης https://t.co/q741hra1KF
— Kotrotsos Serafim (@serkot65) December 18, 2017























































