ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Στέφανος Χίος,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», στην οδό Δοϊράνης 45, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.
Υπενθυμίζεται πως την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.
Το δημοσίευμα τιτλοφορούταν «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», ενώ στον υπέρτιτλο αναγράφονταν τα εξής:
«Τα ανδρείκελα του δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο-σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”. Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».























































