Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονήθηκε εικονολήπτης που εργάζονταν στο τουρκικό Survivor

Δολοφονήθηκε εικονολήπτης που εργάζονταν στο τουρκικό Survivor
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγική είδηση της δολοφονίας ενός εικονολήπτη, ο οποίος εργαζόταν στο τουρκικό Survivor.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο άτυχος Αλπέρ Αγσίν δέχθηκε την Τετάρτη δολοφονική επίθεση από δύο ληστές.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Λας Τερρένας του Αγίου Δομίνικου, την ώρα που ο νεαρός περπατούσε στο δρόμο γυρνώντας από τη δουλειά του.

Τότε, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, δύο άτομα τον πλησίασαν και επιχείρησαν να του κλέψουν την επαγγελματική του τσάντα με τον εξοπλισμό. Ωστόσο, ο Αλπέρ Αγσίν αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο ληστές να τον μαχαιρώσει θανάσιμα στην καρδιά.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Ο ουρανός μπορεί να είναι το σπίτι σου, αδελφέ μου», έγραψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγός του δημοφιλούς ριάλιτι, με ανάρτησή του στα social media.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οι δράστες της δολοφονίας συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές του Αγίου Δομίνικου.
Οι δράστες, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από τις Αρχές του Αγίου Δομίνικου και συνελήφθησαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr