ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Star Channel, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Γιώργος Τράγκας, Νίκος Ευαγγελάτος, Τηλεόραση,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στροφή στην ενημέρωση φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για το Star.
Όπως γράφει σε άρθρο του το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, το περσινό εγχείρημα απέδωσε τα προσδοκώμενα και έβαλε τις βάσεις για την αλλαγή φυσιογνωμίας στο κανάλι.
Έτσι, τώρα, τα αφεντικά του σταθμού βλέπουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε περαιτέρω προσθήκες προσώπων, οι οποίες θα συμβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η δημιουργία ενός προδελτίου (όπως αυτό του ΣΚΑΪ). Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος είχε πολύ καλά νούμερα στον σταθμό του Αλαφούζου.
Πέραν τούτου, έχει γίνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Γιώργο Τράγκα για την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής.























































