ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φως ψάχνουν στον ΣΚΑΪ με το «After Dark» που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, αμέσως μετά το Survivor, με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες ποδαρικό θα κάνει ο Αντώνης Ρέμος.
Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.
Η μεταμεσονυύχτια εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ ήταν αρχικά να κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου ωστόσο δεν την είδαμε ποτέ.
Στη συνέχεια όμως η πρεμιέρα προγραμματίστηκε για τις 27 Δεκεμβρίου όμως ούτε τότε την είδαμε.
Η εκπομπή θα έχει καλεσμένους ανθρώπους από την ελληνική showbiz που θα εξομολογούνται στον παρουσιαστή και θα αποκαλύπτουν πράγματα που δεν έχουν πει ποτέ.
Πρέπει να πούμε ότι το trailer έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και δείχνει με μία κοπέλα να πλησιάζει τον Θέμη Γεωργαντά και να του ζητάει ότι θέλει να εξομολογηθεί.






















































