ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξαφνική αλλαγή πλάνων του ριάλιτι επιβίωσης Survivor του ΣΚΑΪ μετά τον καταποντισμό του στον πίνακα της τηλεθέασης, καθώς το κόνσεπτ Ελλάδα – Τουρκία δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό.
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες για να τονωθεί το ενδιαφέρον με εισόδους διάσημων παικτών και υποσχέσεις για πολύ πλούσια δώρα το Survivor δεν τα κατάφερε, γι’ αυτό και η παραγωγή πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς το περιεχόμενο, καταργώντας τη θεματική που θέλει την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση.
Έτσι, λοιπόν, αυτή την Κυριακή ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχουν πλέον ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.
Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων που θα προέρχονται και από τις δύο χώρες.
Επίσης, μετά από αυτή την αλλαγή, το Survivor θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.























































