Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσφυγή Φουρθιώτη κατά της απόφασης του ΕΣΡ

Προσφυγή Φουρθιώτη κατά της απόφασης του ΕΣΡ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, βάσει της οποίας διεκόπη η προβολή των εκπομπών «Αποκαλυπτικά Live» και «Αποκαλυπτικά live night show» θα προσφύγει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του τηλεπαρουσιαστή, Αλέξη Κούγια, «η απαγόρευση προβολής τηλεοπτικής εκπομπής για τους λόγους που επικαλείται το ΕΣΡ στο σκεπτικό, αλλά και στο διατακτικό της αποφάσεώς του συγκρούεται με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας» και γι’ αυτό «θα προσφύγουμε κατά της ανωτέρω αποφάσεως, αφετέρου δε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης».

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια, αναφέρεται επίσης ότι «η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών κ. Μένιος Φουρθιώτης μας απέστειλε την υπ’ αριθμ. 95/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απαγορεύεται η προβολή από τούδε των εκπομπών του «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW – ΜΕΝΙΟΣ LIVE».

»Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του εκτιμούμε απεριόριστα τον Πρόεδρο του ΕΣΡ, πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κο Αθανάσιο Κουτρομάνο, όσο και την πλειονότητα των μελών του ΕΣΡ, αλλά θεωρούμε ότι η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως.

»Κατά την κρίση του γραφείου μας, η απαγόρευση προβολής τηλεοπτικής εκπομπής για τους λόγους που επικαλείται το ΕΣΡ στο σκεπτικό, αλλά και στο διατακτικό της αποφάσεώς του συγκρούεται με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

»Γι’ αυτό το λόγο και εντός της νομίμου προθεσμίας αφενός μεν θα προσφύγουμε κατά της ανωτέρω αποφάσεως, αφετέρου δε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης.

»Το δικηγορικό μας γραφείο θα συνεργαστεί με τους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι τώρα και είμεθα βέβαιοι ότι στο τέλος θα εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr