Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέτσος: Η Ν.Δ. «αγοράζει» τηλεοπτικό χρόνο για να δείχνει πόσο «σπουδαία» είναι

Κρέτσος: Η Ν.Δ. «αγοράζει» τηλεοπτικό χρόνο για να δείχνει πόσο «σπουδαία» είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις ρυθμίσεις που φέρνει η Νέα Δημοκρατία για τα μίντια και ειδικά το «δώρο» της απαλλαγής από τις υποχρεώσεις της δήλωσης πόθεν έσχες αλλά και την ονοματοποίηση των μετόχων μέχρι φυσικού προσώπου για τους μετόχους ΜΜΕ σχολίασε ο Λευτέρης Κρέτσος.

«Όλες οι ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης στον χώρο των media και της ενημέρωσης έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την αδιαφάνεια και την εξυπηρέτηση των “φίλων” μας, είτε αυτοί είναι καναλάρχες, είτε μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοστελέχη χρεοκοπημένων εταιρειών», σχολίασε ο πρώην υφυπουργός υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στο tvxs.gr.

«Η απαλλαγή των μετόχων μέσω ενημέρωσης από την υποχρέωση του Πόθεν Έσχες ενόψει μάλιστα διαγωνιστικής διαδικασίας για την περιφερειακή τηλεόραση και τα θεματικά κανάλια συνιστά σκάνδαλο και αποθαρρύνει τους υγιείς και σοβαρούς επιχειρηματίες να συμμετάσχουν σε αυτή», επεσήμανε.

«Η κυβέρνηση κάνει και άλλα δωράκια στους καναλάρχες (πχ. επιδοτήσεις εκπομπών) για να «αγοράσει» τηλεοπτικό χρόνο που θα δείχνει πόσο «μοναδική» και «σπουδαία» είναι», σημείωσε επίσης ο Λευτέρης Κρέτσος και τόνισε πως «πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι με θύμα την ελεύθερη και ανόθευτη ενημέρωση των πολιτών και την ίδια τη δημοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr