ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρθε το τέλος εποχής. Στο σφυρί βγαίνει το κτίριο που στεγάζονταν για περίπου τέσσερις δεκαετίες η εφημερίδα «Έθνος» του Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, με την εταιρεία Reds να ψάχνει νέο επενδυτή – αγοραστή.
Μετά τα ιστορικά κτίρια της «Ελευθεροτυπίας» και του «ΔΟΛ», σειρά παίρνει και το κτίριο του «Έθνους».
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της REDS Γιάννης Μωραΐτης, μιλώντας στο συνέδριο Prodexpo.
Το ακίνητο είχε μεταβιβαστεί στην εταιρεία Ελλάκτωρ το 2013 με σκοπό να παραμείνει στον κατασκευαστικό όμιλο ως περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας.
Η προοπτική αυτή υλοποιήθηκε με την πληρωμή της υποθήκης σε συστημική τράπεζα για την εκταμίευση δανείου προς την εταιρεία «Πήγασος».
Η εταιρεία Ελλάκτωρ επι της διοίκησης του Λεωνίδα Μπόμπολα πληρώθηκε η υποθήκη προς την τράπεζα που έφθανε τα 20 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες της εποχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο του «Έθνους» ήταν το στρατηγείο του κ Γιώργου Μπόμπολα για δεκαετίες ενώ το επισκέπτονταν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας.
Το κτίριο του «Έθνους» θα ανακαινισθεί και στη συνέχεια θα πωληθεί σε επενδυτική εταιρεία ακινήτων.























































