Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κοσιώνη «κάρφωσε» τον Γεωργιάδη: Το δικό σας θέμα εκκρεμεί ακόμη στην υπόθεση Novartis (βίντεο)

Η Κοσιώνη «κάρφωσε» τον Γεωργιάδη: Το δικό σας θέμα εκκρεμεί ακόμη στην υπόθεση Novartis (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και ειδικότερα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με αντικείμενο την υπόθεση Novartis και τη μη προσέλευση μαρτύρων στις προγραμματισμένες καταθέσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης σε σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ επέμεινε στην ανάγκη προσαγωγής των μαρτύρων Μάξιμου Σαράφη και Αικατερίνης Κελέση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση και να αποκατασταθεί η υπόληψη όσον θίχτηκαν.

Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας «να βρει ποιοι έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».

Ο ίδιος επιτέθηκε και προσωπικά στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως εύχεται «για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος».

Αξίζει να επισημανθεί πάντως, ότι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη αρχίζοντας την συνέντευξη της με τον κ. Γεωργιάδη, του υπενθύμισε ότι σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis το δικό του όνομα εξακολουθεί να εμπλέκεται.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να εκκρεμεί το δικό του ζήτημα-όπως και του Δημήτρη Αβραμόπουλου– κατηγορώντας την κυρία Τουλουπάκη ότι τους έχει αφήσει ομήρους να περιφέρονται ως οιονεί ύποπτοι χωρίς να αποφασίζει αν θα τους ασκήσει δίωξη ή θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο, κατηγορώντας την για ανικανότητα και εμπάθεια.

Δείτε ο βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr