ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Νέα Δημοκρατία, Σία Κοσιώνη, ΣΚΑΪ, Σκάνδαλο Novartis,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και ειδικότερα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με αντικείμενο την υπόθεση Novartis και τη μη προσέλευση μαρτύρων στις προγραμματισμένες καταθέσεις.
Ο κ. Γεωργιάδης σε σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ επέμεινε στην ανάγκη προσαγωγής των μαρτύρων Μάξιμου Σαράφη και Αικατερίνης Κελέση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση και να αποκατασταθεί η υπόληψη όσον θίχτηκαν.
Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας «να βρει ποιοι έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».
Ο ίδιος επιτέθηκε και προσωπικά στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως εύχεται «για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος».
Αξίζει να επισημανθεί πάντως, ότι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη αρχίζοντας την συνέντευξη της με τον κ. Γεωργιάδη, του υπενθύμισε ότι σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis το δικό του όνομα εξακολουθεί να εμπλέκεται.
Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να εκκρεμεί το δικό του ζήτημα-όπως και του Δημήτρη Αβραμόπουλου– κατηγορώντας την κυρία Τουλουπάκη ότι τους έχει αφήσει ομήρους να περιφέρονται ως οιονεί ύποπτοι χωρίς να αποφασίζει αν θα τους ασκήσει δίωξη ή θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο, κατηγορώντας την για ανικανότητα και εμπάθεια.






















































