ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε προληπτική απολύμανση υποβάλλονται χώροι του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του κοροναϊού, σύμφωνα με το NewsBeast.
Οι υπεύθυνοι του σταθμού πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση αφού ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας η οποία είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσεί, είχε περάσει από το κτίριο του ΣΚΑΪ λόγω επαγγελματικού ραντεβού στη ναυτιλιακή εταιρεία η οποία στεγάζεται στον ίδιο χώρο.
Συγκεκριμένα γραφεία αυτή την ώρα απολυμαίνονται ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο εξάπλωσης του ιού.
Η ιχνηλάτηση των επαφών κάποιου που νοσεί από κοροναϊό είναι μια από τις πρώτες κινήσεις οι οποίες γίνονται ώστε να μην υπάρξει εξάπλωση του.
Αυτό έγινε και στην περίπτωση της 40χρονης η οποία είναι το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά και μετά την επιστροφή της από την Ιταλία.






















































