ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στέφανος Χίος,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Στέφανο Χίο με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ λόγω κορωνοϊού.
Λόγω του δημοσιεύματος, δύναται να προκληθούν φαινόμενα συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για τον Στέφανο Χίο, που είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχα καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας «Μακελειό» και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Η μήνυση αφορούσε στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας (άρθρο 191 ΠΚ) και έγινε έπειτα από ακόμη ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο.






















































