ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή της στη διοίκηση της ΕΡΤ υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, που τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει την ενημερωτική εκπομπή «10» στην ΕΡΤ1.
Η δημοσιογράφος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για τα χαμηλά ποσοστά που σημείωνε η εκπομπή.
Ακόμη και τις τελευταίες εβδομάδες, που το φορμάτ είχε μετακομίσει στις 20.40 εκμεταλλευόμενο τις εξελίξεις για την πανδημία του κορονοϊου, δεν μπορούσε να ξεπεράσει το 3%.
Έτσι, η δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση έπειτα από συζήτηση που είχε με τα στελέχη.























































