Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έθνος της Κυριακής: Αναστέλλεται η έκδοση της εφημερίδας

Έθνος της Κυριακής: Αναστέλλεται η έκδοση της εφημερίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» αποφάσισε να προχωρήσει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Κατά συνέπεια το φύλλο υπ’ αριθμόν 143 που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 2 Αυγούστου θα είναι το τελευταίο για την ιστορική εφημερίδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις είχαν πέσει από τα περίπου 22.000 στα 14.500, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούσε να βρίσκεται στις τέσσερις μεγαλύτερες, ωστόσο το οικονομικό κόστος ήταν μεγάλο.

Η εταιρεία Dimera, στην οποία ανήκει το Έθνος της Κυριακής, θα εξακολουθήσει να κατέχει τον ιστότοπο ethnos.gr που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις τελευταίες εξελίξεις και βέβαια τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το «λουκέτο» στην εφημερίδα από την ίδια την εταιρεία.

Θυμίζουμε ότι το «Έθνος της Κυριακής» επανακυκλοφόρησε από τον κ. Σαββίδη στις 12 Νοεμβρίου 2017 και το καθημερινό «Έθνος» τέσσερις μέρες αργότερα.

Τελικά η έκδοση του ημερήσιου φύλλου ανεστάλη στις 30 Ιουλίου 2019 και του κυριακάτικου ένα χρόνο αργότερα.

Τη δέσμευση ότι «δεν θα απολυθεί κανείς» φέρεται να έδωσε η διοίκηση του «Έθνους της Κυριακής» στην ΕΣΗΕΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το ιστορικό φύλλο θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά μεθαύριο.

Ιθύνοντες από την εταιρεία Dimera του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, στην οποία υπάγονται επίσης το ethnos.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Open διαρρέουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για όσους το επιθυμούν με μπόνους μισθών.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα απορροφήσουν είτε στα άλλα μέσα ενημέρωσης είχε σε ένα νέο εγχείρημα που υπάρχει στα σκαριά.

Τη Δευτέρα πάντως οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να κουβεντιάζουν για το μέλλον τους και εκεί, όπως μαθαίνουμε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Dimera.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε αντί 8,1 εκατ. τους τίτλους της «Ελευθεροτυπίας»

Ρούπερτ Μέρντοχ, «ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος» στην οικουμένη, αποσύρθηκε 92 ετών

Τουρκία: Κλείνει η εφημερίδα Milliyet – Θα μείνει μόνο το σάιτ

Ιβάν Σαββίδης: Γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Handelsblatt: Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται και για άλλα λιμάνια στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr