ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το παρελθόν της Έλλης Στάη στο διαδίκτυο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Το παρόν προβλέπεται μία από τα ίδια…
Η γνωστή δημοσιογράφος έφτιαξε το thetoc και το πολυδιαφήμισε αλλά… αυτά τα τηλετερτίπια και οι τηλεντίβες δεν “χωράνε” στο inetrnet.
Επειδή, λοιπόν, το να μπαίνεις στο διαδίκτυο μοιάζει εύκολο, αλλά το να παλέψεις με τον ωκεανό της υπερπληροφόρησης θέλει έμπειρο καπετάνιο, το καράβι της Έλλης χτύπησε σε ξέρα κι άρχισε να… μπάζει νερά. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος πρέπει να φταίει, η Έλλη βρήκε τους φταίχτες στους τρεις υπεύθυνους του site της και τους απέλυσε!
Καρατομήθηκαν, λοιπόν, με συνοπτικές διαδικασίες οι Παντελής Ζαγοριανίτης, ο οποίος και έστησε την ιστοσελίδα και οι αρχισυντάκτες, Γιώργος Βούλγαρης και Πάνος Μπαΐλης.
Στους δημοσιογράφους “χρεώθηκε” αρνητικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε σε blog (αχ Έλλη, εάν όποτε κάποιος έκραζε κάποιον στο διαδίκτυο είχαμε και απολύσεις, δεν θα υπήρχε άνθρωπος με δουλειά!).























































