ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το παρελθόν της Έλλης Στάη στο διαδίκτυο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο. Το παρόν προβλέπεται μία από τα ίδια…
Η γνωστή δημοσιογράφος έφτιαξε το thetoc και το πολυδιαφήμισε αλλά… αυτά τα τηλετερτίπια και οι τηλεντίβες δεν “χωράνε” στο inetrnet.
Επειδή, λοιπόν, το να μπαίνεις στο διαδίκτυο μοιάζει εύκολο, αλλά το να παλέψεις με τον ωκεανό της υπερπληροφόρησης θέλει έμπειρο καπετάνιο, το καράβι της Έλλης χτύπησε σε ξέρα κι άρχισε να… μπάζει νερά. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος πρέπει να φταίει, η Έλλη βρήκε τους φταίχτες στους τρεις υπεύθυνους του site της και τους απέλυσε!
Καρατομήθηκαν, λοιπόν, με συνοπτικές διαδικασίες οι Παντελής Ζαγοριανίτης, ο οποίος και έστησε την ιστοσελίδα και οι αρχισυντάκτες, Γιώργος Βούλγαρης και Πάνος Μπαΐλης.
Στους δημοσιογράφους “χρεώθηκε” αρνητικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε σε blog (αχ Έλλη, εάν όποτε κάποιος έκραζε κάποιον στο διαδίκτυο είχαμε και απολύσεις, δεν θα υπήρχε άνθρωπος με δουλειά!).























































