ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντράπηκε και η ντροπή με τη Μάνδρου: Καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των βιασμένων παιδιών

Ντράπηκε και η ντροπή με τη Μάνδρου: Καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των βιασμένων παιδιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ντράπηκε και η ντροπή με την Ιωάννα Μάνδρου που καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών – θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης επειδή αφήνουν τα παιδιά τους δίχως επιμέλεια.

Δεν ξαφνιάζεται κανείς από τις απόψεις της κας Μάνδρου. Μόνο που η κα Μάνδρου όφειλε, για χάρη της αλήθειας, να λάβει υπόψη της ότι πολλά από τα ανήλικα που καταγγέλλεται ότι κακοποιήθηκαν ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα -παιδιά μόνα σε ξένο τόπο- και να μην το προσπερνά, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Στα ασυνόδευτα ποιος έχει την ευθύνη κα Μάνδρου; Οι αγνοούμενοι γονείς ή το κράτος;

«Κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούνε με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους, γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μη ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενού παιδιού αλλουνού το σπίτι ή εάν είναι πουθενά αλλού. Δηλαδή, εδώ φαίνεται ότι υπήρχε και μία (γενικότερη χαλάρωση)».

Σε κάθε περίπτωση η δήλωση της κας Μάνδρου είναι απαράδεκτη. Δεν διαφέρει καθόλου από εκείνους που κατηγορούν τα θύματα βιασμού ότι «προκάλεσαν» τους βιαστές εξαιτίας του προκλητικού τους ντυσίματος.

Επίσης η κα Μάνδρου θα έπρεπε να λάβει υπόψη της ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας καλλιτέχνης που απολάμβανε του θαυμασμού και της φιλίας ισχυρών προσώπων. Ένας «υπεράνω υποψίας» στα μάτια καθενός κανονικού ανθρώπου που αγνοεί τις ανωμαλίες της εγχώριας «ελίτ».

Χρήστες του Twitter σχολίασαν ως εξής τις δηλώσεις Μάνδρου:

♦ «Η κ. Ιωάννα Μάνδρου να πάει να τινάξει καμιά κερασιά στην Βλαχοκερασιά Αρκαδίας».

♦ «Είμαι απλός άνθρωπος, βλέπω Ιωάννα Μάνδρου κάνω εμετό».

♦ «Σύμφωνα με την Ιωάννα Μάνδρου όταν σας βιάζουν τα παιδιά τίθεται θέμα πλημμελούς άσκησης επιμέλειας από πλευράς των γονέων. Ατομική ευθύνη παντού, η νέα κανονικότητα».

♦ «”Τα παιδιά αυτά, μάνα πατέρα δεν είχανε;”
»Δεν μπορείτε να το βουλώσετε τουλάχιστον λίγο; Μετά θα λέτε “ΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα

Βόλος: Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr