ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν επιβεβαιώθηκε τελικά η φήμη που ήθελε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να έχει φύγει από την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του με προορισμό το Μεξικό.
Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» παρέμεινε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη, καθώς κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «STAR» τον «συνέλαβε» έξω από το σπίτι του.
Μάλιστα η δημοσιογράφος που περίμενε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έξω από το σπίτι του, του έκανε και ερωτήσεις χωρίς όμως ο ίδιος να λέει το οτιδήποτε.
«Δεν έχεις ανάγκη να πεις κάτι για όλα αυτά που σε κατηγορούν;», «νιώθεις καθόλου τύψεις για όλα αυτά που έχεις κάνει;
»Για την ομάδα σου που την έχεις βάλει σε περιπέτειες;
»Σε έχει αγγίξει κάτι;», ήταν οι ερωτήσεις που του έγιναν χωρίς όμως να υπάρξει απάντηση…























































