Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος Καρρά: Τα όσα γράφονται για τα 100 εκατ. του Τράγκα είναι «παντελώς ανυπόστατα»

Δικηγόρος Καρρά: Τα όσα γράφονται για τα 100 εκατ. του Τράγκα είναι «παντελώς ανυπόστατα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Τράγκας, Δημοσιογράφοι,

Συνεχίζεται το θρίλερ με την αμύθητη περιουσία του εκλιπόντος δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες που βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού Εισαγγελέα.

Βάσει του πορίσματος έγινε η δέσμευση της περιουσίας του εκλιπόντος δημοσιογράφου και η σύζυγός του και ο γιος του δεν μπορούν να κληρονομήσουν την περιουσία, η οποία αν μετά από έρευνες επιβεβαιώσουν το πόρισμα, θα περιέλθει στο δημόσιο.

Η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Γεωργία Κούβελα μίλησε στο «Πρωινό» σχετικά με τη στάση της συζύγου του Γιώργου Τράγκα για την όλη υπόθεση.

«Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, για την περιουσία του Γεωργίου Τράγκα, ύψους 100.000.000 ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα.

»Αυτοί που αναπαράγουν αναπόδεικτες πληροφορίες, εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

»Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί από το πόρισμα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενό του εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των Αρχών» ξεκαθάρισε η Μαρία Καρρά.

Στάση αναμονής τηρεί η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα μετά τις τελευταίες πληροφορίες για την περιουσία του δημοσιογράφου και το πόρισμα που φαίνεται να οδηγεί στη δέσμευσή της.

Η δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, με δήλωσή της στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης χαρακτήρισε «παντελώς ανυπόστατα» όσα αναφέρονται περί «αμύθητης περιουσίας» του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «αυτοί που τα αναπαράγουν εξυπηρετούν επικοινωνιακές σκοπιμότητες».

Όσον αφορά, δε, τις επόμενες κινήσεις της συζύγου του Γιώργου Τράγκα στη σκιά των πληροφοριών για το πόρισμα της αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες αρκέστηκε στο ότι «όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα της αρχής τότε θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των Αρχών».

«Χρυσή» περιουσία

Το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του δημοσιογράφου φαίνεται πως ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, και περιλαμβάνει ράβδους χρυσού, θυρίδες, 17 ακίνητα σε όλον τον κόσμο, αυτοκίνητα.

Ο Γιώργος Τράγκας διατηρούσε δύο βίλες στην Πολιτεία, δύο στην Μύκονο, στην Εκάλη τη βίλα Χρυσαφίδη, ένα εντυπωσιακό σπίτι στην Ακρόπολη, αλλά και δυο ακίνητα στο Μονακό, το Παρίσι, το Σεν Τροπέ, τη Γαλλική Ριβιέρα, το Μαϊάμι, την Ουάσιγκτον, το Μπέβερλι Χιλς, το Λας Βέγκας, τη Νέα Υόρκη στην 5η λεωφόρο.

Η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έλαβε όλα τα οικονομικά στοιχεία για τις εταιρείες του Γιώργου Τράγκα, αυτές που διατηρούσε ο ίδιος ή με άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Μπαβέλλας σε ηλικία 89 ετών

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των ηχητικών της νύχτας των Τεμπών, όποιος το υπονοήσει θα λάβει αγωγή» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μπούσιος νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr