Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό στην Real Group

Οι «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό στην Real Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στην Real Group.

Η οργάνωση υποστηρίζει με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου πως η επίθεση στη Real Group ήταν αφιερωμένη στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Βασίλη Μάγγο που συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατό του.

«Η δράση μας ήταν σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη (ή μη) ζωή όπως περαστικού, κατοίκου, ζώου ή εργαζόμενου/εργαζόμενης, όπως και έγινε» υποστηρίζει η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας».

Παράλληλα, αναφέρονται στην εργαζόμενη που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός του κτιρίου, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη.

«Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία της εργαζόμενης ηχολήπτριας του κτηρίου λόγω της δολοφονικής αμέλειας των αφεντικών της να μην προνοήσουν για εύκολες διαφυγές του κτιρίου επαρκώς, θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά, λέγοντας απολογιστικά δημόσια και ταπεινά ότι σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση» σημειώνουν και προσθέτουν:

«Έτσι κι αλλιώς εμείς γνωρίζαμε τις προδιαγραφές της δράσης μας και ότι αυτό δεν θα έβαζε σε ρίσκο κάποιον αθώο άνθρωπο σε ένα τσιμεντένιο κτήριο μπροστά από τη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι».

«Και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να απαντήσουμε ότι αν θέλαμε να σκοτώσουμε όπως παρουσιάζει η “4η εξουσία” δηλαδή τα εκτελεστικά όργανα του ψέματος του κράτους, που είναι οι δημοσιογράφοι, θα ερχόμασταν ένα πρωινό με πλήθος εργαζόμενων να βρίσκονται εντός των γραφείων και θα αφήναμε τον μηχανισμό.

»Αλλά επειδή πολύ απλά δεν είχαμε και δεν έχουμε τέτοιο σκοπό να βάλουμε σε κίνδυνο άσχετους ανθρώπους, προφανώς για όλους τους λόγους του κόσμου δεν το επιλέξαμε» συμπληρώνουν στην ανάρτηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε αντί 8,1 εκατ. τους τίτλους της «Ελευθεροτυπίας»

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο του Πειραιά μετά την έκρηξη βόμβας

Ρούπερτ Μέρντοχ, «ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος» στην οικουμένη, αποσύρθηκε 92 ετών

«Ήθελα να βλέπω τα πυροσβεστικά να έρχονται»- Στις φυλακές Αυλώνα 20χρονος που ομολόγησε εμπρησμούς

Επιχείρησε να βάλει φωτιά κοντά σε σπίτια στη Λάρισα – Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr