Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πουλήθηκε το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο

Πουλήθηκε το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πουλήθηκε ένα από τα εντυπωσιακά ακίνητα που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο, την οποία ο εκδότης δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στο γιο του, Γιάννη Τράγκα.

Την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από την Μαρία Καρρά, καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης κατέβαλε τμήμα που άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει την κατοικία.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο γιος του δημοσιογράφου – εκδότη αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν, από τη στιγμή που η Μαρία Καρρά φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από την πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο

Μέχρι και φέτος το καλοκαίρι η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων στην οποία πλέον δεν υπάγεται.

Πρόκειται για μια οικία που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει ως μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα ότι θα αρπάξει τα νησιά του Αιγαίου παρά τον «έρωτα» Μητσοτάκη-Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Ό,τι είναι πέρα από τρία μίλια από τις ακτές της Τουρκίας είναι ελληνικό

Μίσος για τον Δένδια έχουν οι μιγάδες και επήλυδες «Τούρκοι» – «Milliyet: «Ο Δένδιας προσπαθεί να δηλητηριάσει τις σχέσεις Αθήνας-Αγκύρας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr