ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ποιο λόγο απουσίαζε κατά την πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.
«Σε τέτοιες στιγμές δεν βρίσκει κανείς προφάσεις, για να κρυφτεί. Απείχα με πολύ συγκεκριμένο νόημα και πολύ συγκεκριμένη κραυγή ενότητας», τόνισε, σημειώνοντας πως έλειπε καθώς πήγε στον Πλατανιά Κοζάνης για την κηδεία του πατέρα του βουλευτή, Γιώργου Κασαπίδη.
«Η απουσία μου από τη Βουλή είχε να κάνει μόνο με το νόημα ότι έστω και τώρα πρέπει οι ηγεσίες να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν την άκρη, όχι διχαστικά, αλλά ενωτικά», είπε ακόμη.
«Το τι μας χωρίζει το έχουμε ακούσει δύο χρόνια στη Βουλή. Βριστήκαμε, κυνηγηθήκαμε, είπαμε, επιχειρηματολογήσαμε… Το τι μας ενώνει δεν μπορούμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να το βρούμε έστω και αυτή την ώρα;», συνέχισε.
























































