Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί απουσίαζε ο Γιοβανόπουλος από την πρώτη ψηφοφορία

Γιατί απουσίαζε ο Γιοβανόπουλος από την πρώτη ψηφοφορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για ποιο λόγο απουσίαζε κατά την πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

«Σε τέτοιες στιγμές δεν βρίσκει κανείς προφάσεις, για να κρυφτεί. Απείχα με πολύ συγκεκριμένο νόημα και πολύ συγκεκριμένη κραυγή ενότητας», τόνισε, σημειώνοντας πως έλειπε καθώς πήγε στον Πλατανιά Κοζάνης για την κηδεία του πατέρα του βουλευτή, Γιώργου Κασαπίδη.

«Η απουσία μου από τη Βουλή είχε να κάνει μόνο με το νόημα ότι έστω και τώρα πρέπει οι ηγεσίες να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν την άκρη, όχι διχαστικά, αλλά ενωτικά», είπε ακόμη.

«Το τι μας χωρίζει το έχουμε ακούσει δύο χρόνια στη Βουλή. Βριστήκαμε, κυνηγηθήκαμε, είπαμε, επιχειρηματολογήσαμε… Το τι μας ενώνει δεν μπορούμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να το βρούμε έστω και αυτή την ώρα;», συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Εγκαινιάστηκε το νέο Πεντάγωνο – Νίκος Δένδιας: «Μπορούμε να σκεφτούμε έξω από το άσχημο τσιμεντένιο κουτί»

Οι Τούρκοι απαιτούν να μην μιλάμε για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας για χάρη των… ήρεμων νερών

Σε βαρύ πολιτικό κλίμα ο φετινός εορτασμός για την 51η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ο Νίκος Δένδιας στην ορκωμοσία των νέων ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σχολή Ικάρων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...