ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σειρά πρωτοβουλιών για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έχει αναλάβει ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Μετά τη συνάντηση του Επιτίμου την Πέμπτη με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.
Σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι βλέπει συχνά τον Πρόεδρο και πως μιλάει μαζί του κατά καιρούς «για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο».
«Σήμερα σε μια δύσκολη φάση ήρθα να του διατυπώσω τις απόψεις μου για την οικονομία και την πολιτική, αλλά και την ανησυχία μου για τη χώρα», είπε.
Παράλληλα, έκανε λόγο για μια «παθογένεια της εποχής» και αναφερόμενος στα περιστατικά χρηματισμού σημείωσε ότι «οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας”.
























































