Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη – Δεν διώκεται ο Αποστολόπουλος

Στο αρχείο η υπόθεση Χαϊκάλη – Δεν διώκεται  ο Αποστολόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο αρχείο έθεσε ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος την έρευνα για τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του , με «μεσάζοντα» τον Γιώργο Αποστολόπουλο, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος για την άσκηση ποινικής δίωξης με την κατηγορία δωροδοκίας βουλευτή «καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας, δεν πείστηκε για την βασιμότητα των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη , καθώς και ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Γιώργος Αποστολόπουλος είχε παγιδεύσει τον βουλευτή στη συνάντησή τους.

Μάλιστα ο εισαγγελέας φέρεται να θεωρεί πως ο κ. Χαϊκάλης έσπευσε να προσέλθει στην εισαγγελία απλώς για να μην τον προλάβει κάποιος άλλος να δημοσιοποιήσει πρώτος το οπτικοακουστικό υλικό της καταγραφής αφού κατάλαβε ότι καταγράφεται από τον Αποστολόπουλο.

Επιπλέον ο κ. Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι προκαλεί δικονομική και αστική απορία το ότι ο βουλευτής πριν τη συνάντηση δεν κατέφυγε στους αρμόδιους εισαγγελείς που είχαν τη δυνατότητα να κινητοποιήσουν τις αρχές που έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να καταγραφεί επίσημα η παράνομη πράξη και να τηρηθούν οι διαδικασίες της αυτόφωρης σύλληψης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , ο εισαγγελέας, αναφέρει ότι ο Αποστολόπουλος δεν πήγες στις 12 Δεκεμβρίου 2014 στη συνάντηση στο σπίτι του Χαϊκάλη, όχι λόγω πληροφόρησης που είχε από κρατικό υπάλληλο, αλλά λόγω του ότι ο ίδιος ο «δεν είχε αληθή και σπουδαία πρόθεση εμφάνισης στην οικία του βουλευτή και προσφοράς των χρημάτων».

Τέλος, ο εισαγγελέας , φαίνεται ότι μάλλον πιστεύει τον Αποστολόπουλο και όχι τον Χαϊκάλη, αφού , αποδεχόμενος τους λόγους που προέβαλε ο κ. Αποστολόπουλος για τη συμπεριφορά του απέναντι στον βουλευτή- εκτιμά ότι δεν είναι λογικό ο δράστης διάπραξης σοβαρού κακουργήματος να προσλαμβάνει μάρτυρες να παρακολουθούν τα γεγονότα σε περίοπτη θέση ώστε να βλέπουν τα πάντα, να τοποθετεί συσκευή ήχου κάτω από το τραπέζι και κάμερα για να καταγράφει το έγκλημα.

Τέλος , ο εισαγγελέας τονίζει ότι το υλικό που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης είναι παράνομο και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω διερεύνησης αυτής της πτυχής της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ

Πρ. Παυλόπουλος: Ο Ερντογάν είναι τρομερά αναξιόπιστος – Αδιανόητη η απειλή του Casus Belli

Ο Ερντογάν έβαλε «φερετζέ» φίλου και είπε στη Σακελλαροπούλου «να κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Ρίσι Σούνακ: Νέα προσβολή σε Μητσοτάκη – Η απάντηση Μαξίμου

Π. Παυλόπουλος: Ένας «εχθρός» του Κράτους Δικαίου: Η «επικυριαρχία» του «οικονομικού» επί του «θεσμικού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...