Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Έταξε ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες

Σαμαράς: Έταξε ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες υποσχέθηκε από το Αγρίνιο, ο Αντώνης Σαμαράς , δεσμευόμενος και πάλι για μειώσεις φορολογίας φυσικών και νομικών προσώπων, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο , έκανε ιδιαίτερα αναφορά στις φορολογικές ελαφρύνσεις που θα προχωρήσει αν επανεκλεγεί και συγκεκριμένα στη μείωση φορολογία εισοδήματος από το 42% στο 33% και στα κέρδη των επιχειρήσεων σταδιακά στο 15%.

Ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να μειώνεται το 2015 και θα αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, σημείωσε, ενώ όπως είπε θα μειωθούν και οι ανώτεροι συντελεστές του ΦΠΑ.

«Ήδη, έχουμε δώσει ανακούφιση με τις 100 δόσεις για τα χρέη προς το Δημόσιο και με τις ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες. Εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρξει άλλη μείωση μισθών και συντάξεων. Εγγυώμαι ότι θα μείνει πλήρως προστατευμένη η πρώτη κατοικία. Θα επαναφέρουμε την ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες» ανέφερε.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα θέματα της ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς προτάσσουμε ασφάλεια στον πολίτη, θέλουμε φύλαξη των συνόρων, σεβασμό στον πολιτισμό μας. Εκείνοι θέλουν άοπλη αστυνομία, ζητούν μία Ευρώπη με ανοικτά σύνορα και χορήγηση ιθαγένειας σε όλους».

Δεν παρέλειψε πάντως να κάνει εκ νέου επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ , λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν πρόκειται ποτέ να παίξουμε την πατρίδα μας στα ζάρια, ούτε να μας παρασύρουν με ένα νέο λεφτά υπάρχουν» είπε ο κ. Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδηγεί τον τόπο σε σύγκρουση με τους εταίρους, σε χρεοκοπία, σε έξοδο από το ευρώ.

«Η Ελλάδα έχει δύο δρόμους: Ή θα παραμερίσει την πολιτική αβεβαιότητα και θα πάει στην ανάπτυξη ή θα κατρακυλήσει στο χείλος της χρεοκοπίας» είπε ο κ. Σαμαράς και συνεχίζοντας την επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Μας λένε ότι η χώρα έφθασε στον πάτο, αλλά το σίγουρο είναι ότι με αυτά που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει η χώρα στον πάτο».

Όμως, όπως πρόσθεσε, «αυτό δεν θα το επιτρέψει ο λαός μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...