Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απάντηση της Ραχήλ Μακρή στους επικριτές της για τα 100 δισ.

Απάντηση της Ραχήλ Μακρή στους επικριτές της για τα 100 δισ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ραχήλ Μακρή αναφορικά με το θέμα του ELA μετά και τις χθεσινές δηλώσεις της που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, όχι μόνο από τη ΝΔ αλλά και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από τον Γ. Μηλιό που της ζήτησε να σωπάσει!

Σύμφωνα με την Ραχήλ Μακρή «τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μια ανηλεή επίθεση ψεύδους. Tα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια της ΝΔ ειρωνεύονται με πικρόχολα σχόλια και κακοήθη κριτική προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο μηχανισμός ELA δεν υπάρχει. Ο λαός θα δώσει την απάντηση στα χαλκεία».

«Το μηχανισμό στον οποίο σήμερα προσέφυγαν 2 Ελληνικές τράπεζες. Το μηχανισμό που έχει χρησιμοποιήσει η Συγκυβέρνηση για ποσά που φτάνουν μέχρι τα 90 δισ. ευρώ. Το μηχανισμό που υμνούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για να δείξουν την σχετικότητα τους με τα οικονομικά», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ίδια, «προσπαθούν να τρομάξουν τον λαό γιατί είναι αυτοί έντρομοι μπροστά στην μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται. Για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα. Μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια. Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης.

Μπορείτε να μας πετροβολάτε αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ανατροπής της διαφθοράς και σε αυτό τον αγώνα είμαστε ενωμένοι για την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων. Ο λαός στο τέλος θα περάσει στην λήθη αυτούς που τον κατέστρεψαν», υπογραμμίζει η Ραχήλ Μακρή.

Μηλιός: Είσαι πιο συμπαθής αν σωπαίνεις

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Μηλιός σε ανάρτηση στο twitter ανέφερε σχετικά, «όταν κάνεις ένα λάθος, το να το παραδέχεσαι και να σωπαίνεις, απαιτεί σύνεση, σεμνότητα και γενναιότητα, γίνεσαι και πιο συμπαθής έτσι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...