ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπαϊράκι σήκωσε καθώς φαίνεται η Άντζελα Γκερέκου, με αρνήσεις και προειδοποιήσεις.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού αρνήθηκε την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, προειδοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για την αναδιάρθρωση των Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΕΟΤ, καθώς σε αυτό προβλέπεται η κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κέρκυρας.
Μάλιστα, το “αντάρτικο” έπιασε τόπο, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια η κ. Γκερέκου σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους τουριστικών φορέων στην Κέρκυρα, οι διατάξεις στο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού που προέβλεπαν κατάργηση και αναδιοργάνωση των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού, μεταξύ αυτών και της ΠΥΤ Κέρκυρας, αποσύρθηκαν.
«Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε προτάσεις που πράγματι θα λύνουν τα διοικητικά προβλήματα των ΠΥΤ προς όφελος και των επιχειρηματιών του Τουρισμού αλλά και των εργαζομένων στις υπηρεσίες», δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου.
























































