Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί για το μέλλον της χώρας μόνος του» επισημαίνει ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την διαπραγμάτευση για το χρέος που θα πραγματοποιηθεί λίγες εβδομάδες μετά την Κυριακή των εθνικών εκλογών.

Μιλώντας στο Ηράκλειο υποστήριξε πως «το δύσκολο έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου σε 33 μέρες η Ελλάδα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις στην Ευρώπη. Είναι μόνο 33 μέρες από τις εκλογές, δηλαδή ψηφίζουμε στις 25 και στις 28 Φεβρουαρίου πρέπει να δώσουμε κάποιες απαντήσεις. Πρέπει να πούμε κάποια “Ναι” και κάποια “Όχι»”», ενώ τόνισε πως το δικό του κόμμα «έχει φτιάξει μια ομάδα που δεν έχει σχέση με τα παράθυρα τα τηλεοπτικά, μια ομάδα διαπραγματευτική, μια ομάδα με οικονομολόγους με ανθρώπους που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς Οργανισμούς και ξέρουν πως γίνονται οι συζητήσεις για να αποφασίσουμε τι θα πρέπει να πούμε στους Ευρωπαίους».

Απευθυνόμενος δε προς ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ αλλά και προς τα υπόλοιπα κόμματα σημειώνει ότι « στις 26 του μήνα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα μια μεγάλη κουβέντα με τους αρχηγούς των κομμάτων όπως θα έχουν αναδειχθεί από τη Βουλή, μια μικρή εσωτερική διαπραγμάτευση στην Ελλάδα για να βγάλουμε τα ελληνικά αιτήματα που θα βάλουμε μετά στο εξωτερικό» για να προσθέσει «είπα στην Αθήνα πριν μερικές μέρες και δεν άρεσε σε κάποιους ότι εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί για το μέλλον της χώρας. Το επαναλαμβάνω: δεν έχω εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί για το μέλλον της χώρας μόνος του, όπως δεν έχω εμπιστοσύνη στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και αποδείχθηκε ότι καλά έκανα και δεν είχα εμπιστοσύνη, να διαπραγματευτούν μόνοι τους την υπόθεση της χώρας».

Εξήγησε ότι «η υπόθεση της χώρας δεν ανήκει ούτε στο 30% Αριστερά ούτε στο 30% Δεξιά. Χρειάζεται μια μεγάλη πλειοψηφία, χρειάζεται μια συζήτηση του 51% γιατί οι δεσμεύσεις που θα πάρουμε και τα κόστη που θα πάρουμε, θα δεσμεύσουν όλο τον ελληνικό λαό. Άρα η άποψή μου είναι σαφής: πρέπει στις 26 του μήνα να κάνουμε μια συζήτηση να δούμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας εδώ στη χώρα και με βάση αυτή τη συζήτηση και όπου έχουμε συμφωνήσει η διαπραγματευτική ομάδα μετά να βγει στο εξωτερικό να συναντήσει τους Ευρωπαίους και να τους θέσουμε τα ζητήματα που πρέπει να τους θέσουμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...