ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τυπικά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακόμα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όλα όμως στο κόμμα κινούνται στην… αλλαγή ηγεσίας και στο επικείμενο Συνέδριο.
Και οι ζυμώσεις καλά κρατούν!
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση γίνεται ανάμεσα στους “μικρούς” που θεωρούν πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι 40άρης.
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει πιο κοντά και συζητούν για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, συζητούν για να προωθήσουν μια υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
Οι συζητήσεις είναι γνωστές στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όπως είναι γνωστές και στα άλλα επιτελεία… δελφίνων!
To Tribune λέει ότι η καταλληλότερη να βγει μπροστά είναι η Εύα Καϊλή, όχι γιατί είναι η ομορφότερη, αλλά γιατί ξέρει τι της γίνεται. Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί για να καταλάβετε τι εννοούμε: Η Εύα Καϊλή ύψωσε φωνή: «Δεν θα διευκρινίζω από ποια Μακεδονία είμαι!»
























































