ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τυπικά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακόμα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όλα όμως στο κόμμα κινούνται στην… αλλαγή ηγεσίας και στο επικείμενο Συνέδριο.
Και οι ζυμώσεις καλά κρατούν!
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση γίνεται ανάμεσα στους “μικρούς” που θεωρούν πως ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι 40άρης.
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή, τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει πιο κοντά και συζητούν για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, συζητούν για να προωθήσουν μια υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
Οι συζητήσεις είναι γνωστές στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όπως είναι γνωστές και στα άλλα επιτελεία… δελφίνων!
To Tribune λέει ότι η καταλληλότερη να βγει μπροστά είναι η Εύα Καϊλή, όχι γιατί είναι η ομορφότερη, αλλά γιατί ξέρει τι της γίνεται. Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί για να καταλάβετε τι εννοούμε: Η Εύα Καϊλή ύψωσε φωνή: «Δεν θα διευκρινίζω από ποια Μακεδονία είμαι!»
























































