ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιο Όρος, Αλέξης Τσίπρας, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις τελευταίες μέρες, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος προσεγγίεται από ανώτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συνδέονται με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, προκειμένου να τον πείσουν να αποδεχθεί πρόταση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το Βήμα, o Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, είναι πρόσωπο ξεχωριστό, χαίρει γενικότερης εκτιμήσεως, πρόκειται για διακεκριμένο ιερωμένο, από τους οικουμενιστές της Ορθοδοξίας, που σύμφωνα με τους επιτελείς του κ.Τσίπρα θα προσδώσει ιδιαίτερο συμβολισμό στην Προεδρική εκλογή και βεβαίως θα ενώσει τη χώρα και θα λαμπρύνει με την παρουσία του το Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βολιδοσκόπηση δεν έχει ακόμη αποδώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος επικαλείται το ποίμνιό του στην Αλβανία και το κοινωνικό έργο που εκεί προωθεί.
O κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Σακελλαρίδης δήλωσε στο Βήμα ότι δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση στην κυβέρνηση σχετικά με υποψηφιότητα του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.
























































