ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, ΣΚΑΪ, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες». Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε επίσης ότι όλες οι δικαστικές αποφάσεις θα εφαρμοστούν και ότι περίπου 3.500 υπάλληλοι πρόκειται να επιστρέψουν στο Δημόσιο υπογραμμίζοντας πως «κανείς δεν θα χάσει τη θέση του στο Δημόσιο. Θα προχωρήσουμε σε ένα τίμιο σύστημα αξιολόγησης και κινητικότητας που δεν σημαίνει απόλυση».
Μάλιστα κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι αυτό που έκανε ήταν μια αντιμεταρρύθμιση. «Η αξιολόγηση που έκανε ήταν φερετζές για την απόλυση» είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει παραλάβει βαθύτατες αδικίες από τους προκατόχους της και υπογράμμισε ότι «μέχρι να ανακάμψει η οικονομία δεν μπορεί να βελτιωθεί η μισθολογική κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων».
























































